“Business Proposal” Yeniden Çekiliyor! izle
Asyacuk

27 Nisan’da Hong Kong TV kanalı ViuTV, yaklaşan programlarını duyurmak için etkinlik düzenledi. Ekinlikte hit dizi “Business Proposal”ın yeniden çevrim haberi herkesi şaşırttı.

2022 yılının başlarında yayımlanan orijinal drama popüler bir webtoona dayanmaktadır. Başrollerinde Kim Se Jeong ve Ahn Hyo Seop’un yer aldığı K-dramanın orijinal hali o kadar çok sevildi ki uluslararası alanda ses getirdi. Dizi, birçok ülkenin TOP 10 listesinden haftalarca düşmedi. Hong Kong yapımı için üretime başlanılan dizinin yeni versiyonunun erkek başrollerinde ise popüler erkek grubu MIRROR’un üyelerinden Anson Lo ve Edan Lui’nin olacağı açıklandı. İkili daha önce Japon BL draması Ossan’s Love’ın Hong Kong versiyonunda çift olarak yer almıştı.

Dizinin kadın başrollerinin ise Hanna Chan ve Shirley Sham olacağı bildirildi. Daha önce birçok projede yer alan oyuncuların yaklaşan dizide nasıl bir kimya yakalacağı şimdiden merakla bekleniyor.

Her ne kadar bu haber dizinin birçok hayranını sevindirse de, yaklaşan dizinin yeniden çevriminin yayın tarihine ve diğer detaylarına ilişkin bir bilgi paylaşılmadı. Şimdilik sadece başrollerin kimler olacağı biliniyor.

A Business Proposal dizisinde, Shin Ha-Ri (Kim Se Jeong) uzun zamandır aşık olduğu erkek arkadaşının onu aldattığını öğrenir. Bu duruma çok üzülen Shin Ha-Ri’ye, Chaebol ailesinin kızı olan arkadaşı Jin Young-Seo (Seol In A), para karşılığında kimliğini saklayarak kör randevuya onun yerine gitmesini teklif eder. Shin Ha-Ri (Kim Se Jeong), arkadaşının teklifini kabul eder ama randevuya çıktığı kişinin çalıştığı şirketin CEO’su olduğunu görünce şok olur. Daha da kötüsü CEO olan Kang Tae Mu (Ahn Hyo Seop) kısa süre içerisinde ona evlenme teklifi eder. Ancak Kang Tae Mu’nun en nefret ettiği şey yalancılardır.

Yorumlar (0)



background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1