“Kill Boksoon”un Yeni Bir Fragmanı Yayımlandı izle
Asyacuk

Kill Boksoon“un Yeni Bir Fragmanı Yayımlandı

Merakla beklenen Netflix filmi “Kill Boksoon” için fragman yayımlandı. Başrollerinde Jeon Do Yeon ve Sol Kyung Gu’nun yer aldığı film 31 Mart’ta Netflix üzerinden yayımlanacak.

Kill Bok Soon filminde Gil Bok Soon (Jeon Do Yeon), piyasadaki en iyi tetikçi ve bekar bir anne olarak çifte hayat sürmektedir. Şirketiyle olan sözleşmesini yenilemeden önce kendini ölmek ya da öldürülmek üzere olduğu bir durumun içinde bulur.

Jeon Do Yeon, kiralık katil endüstrisinin efsanevi katili Gil Bok Soon rolünü canlandırıyor. Durumu net bir şekilde değerlendiren ve her şeyi kendi aleyhine çevirebilen Gil Bok Soon, şirket tarafından kendisine atanan projeler için yüzde 100 başarı oranına sahip yetenekli bir katildir. Tüm bunlara rağmen, 10 yaşındaki kızını yetiştirmekte güçlük çekmektedir.

Sol Kyung Gu, Gil Bok Soon’un üyesi olduğu tetikçi ajansı M.K ent’in CEO’su Cha Min Gyu karakterini canlandırıyor. Cha Min Gyu, Gil Bok Soon’un yeteneğini fark eden ve onu kimsenin karşı koyamayacağı bir katil haline getiren akıl hocası ve patronudur.

Esom, Cha Min Gyu’nun küçük kız kardeşi M.K.’nin yöneticisi Cha Min Hee karakterini canlandırıyor. Koo Kyo Hwan, M.K.’nin birinci sınıf katili olan Han Hee Sung karakterini canlandırıyor.

Film için yayımlanan fragman, Cha Min Hee’nin yeni suikastçisi Yeong Ji’yi tanıtması ile başlıyor. Yaşından daha iyi olduğunu söyleyerek Gil Bok Soon’u kışkırtıyor. Adamlarına onunla dövüşmeleri için teklif sunduğunda hiçbiri bu teklife yanaşmıyor. Ardından Gil Bok Soon ile aralarında çekişmeli bir dövüş başlıyor. Bu rekabet dolu sahne herkesin ağzını açık bırakıyor.

Film, 70. Cannes Film Festivali’nde gece yarısı gösterimi yapılan “The Merciless”ın yönetmeni Byun Sung Hyun tarafından yönetildi.

Yorumlar (0)



background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1