Lee Ha Nee’nin “Flowers that Bloom at Night” dizisinde oynayacağı onaylandı. izle
admin

Lee Ha Nee doğum yaptıktan sonra resmi olarak geri döneceği diziyi seçti.

21 Şubat’ta Lee Ha Nee’nin yaklaşmakta olan K-draması Flowers that Bloom at Night’da başrol oynayacağı resmen doğrulandı. Ayrıca sevilen K-dramaları Lovers of the Red Sky, Hyena ve My Love from the Star’ın da yönetmenliğini yapan yönetmen Jang Tae Yoo ile çalışacak.

Yaklaşan MBC K-draması Flowers that Bloom at Night, gündüzleri sakin ve mütevazi görünen ama geceleri vahşi ve ihtiyacı olanlara yardım etmek için her şeyi yapacak bir kahraman gibi olan 15 yaşındaki bir dul kadının etrafında dönecek.

Flowers that Bloom at Night dizisi, yönetmen Jang Tae Yoo, Choi Jeong In ve yazar Lee Saem’in ortak çalışması olacak.

Lee Ha Nee, Cho Yeo Hwa adlı karaktere hayat verecek. 15 yıldır ikili bir hayat yaşayan Cho Yeo Hwa, gündüzleri evden dışarı çıkmayan, geceleri ise tam tersi olan, ihtiyaç sahiplerine gizlice yardım eden aristokrat bir ailenin mütevazı gelinidir.

Flowers that Bloom at Night’ın 2023’ün ikinci yarısında prömiyer yapması planlanıyor.

Bu, Lee Ha Nee’nin evlenip doğum yaptıktan sonraki ilk K-drama projesi olacak. En son 2021’in popüler K-draması One the Woman’da Lee Won Keun, Jin Seo Yun, Song Won Seok ve Jeon Gook Hwan, Lee Sang Yoon ile birlikte rol aldı.

Oyuncu bu yıl birkaç projeyle daha resmi olarak sektöre dönecek. Lee Ha Nee ayrıca yaklaşan K-draması Klaus 47’nin başrolü için görüşmelerde bulunuyor ve ayrıca The Fiery Priest 2’nin yeni sezonuna katılacağı bildiriliyor. Ayrıca yakında çıkacak olan Killing Romance” ve Phantom filmlerinde de yer alıyor.

Lee Ha Nee, birkaç hit projesi olan çok yönlü bir aktris. Extreme Job, Tazza: The Hidden Card, Hit, Rebel: Thief Who Stole the People, The Fiery Priest ve daha pek çok hit eserde yer almasıyla tanınır.

Yorumlar (0)



background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1