Netflix, Yasa Dışı Uyuşturucu Kullanımından Dolayı Yoo Ah In’in Yaklaşan Projeleri Hakkında Açıklama Yaptı izle
Asyacuk

Netflix, Yasa Dışı Uyuşturucu Kullanımından Dolayı Yoo Ah In’in Yaklaşan Projeleri Hakkında Açıklama Yaptı

Yakın zamanda yapılan testler sonucunda Yoo Ah In’in sadece marihuana değil, propofol kullandığı da öğrenildi. Bu testinin de pozitif çıkmasının ardından Netflix, oyuncunun yaklaşan yeni çalışmalarıyla ilgili açıklama yaptı.

24 Şubat’ta polis, Ulusal Adli Tıp Servisi’nin yakın zamanda Yoo Ah In’in saç testi sonuçlarını Seul Büyükşehir Polis Teşkilatının uyuşturucu soruşturma birimine gönderdiğini resmi olarak açıkladı. Bu açıklamanın ardından 5 Şubat’ta alınan saç örneğinde propofol kullanımının pozitif çıktığı bildirildi. Daha önce idrar testi sonucu sonrasında Yoo Ah In’in esrar testinin pozitif çıktığı açıklanmıştı.

Polis, bu ayın başlarında Yoo Ah In’i yasa dışı propofol kullanımı nedeniyle soruşturmaya başladı. Bunlara ek olarak polis, Seul’de uyuşturucuyu yasa dışı bir şekilde uyguladığından şüphelendiği için çeşitli doktor muayenehanelerinde ve kliniklerde arama yaptı ve birçoğuna el koydu.

Yoo Ah In’in ajansı UAA, konu ile ilgili kısaca yorum yaptı. Ajans, “Soruşturmaya aktif olarak katılarak iş birliği yapıyoruz. Sorgulanan tüm konuları açıklamayı planlıyoruz.” dedi.

Bu yasa dışı kullanımlar yüzünden oyuncunun birçok projesi büyük ölçüde etkilenebilir. Hatta şimdiden bazı markalar oyuncu ile bağlarını kopartmaya başladı. Netflix ise oyuncunun pek çok yaklaşan projesinin yer aldığı şirketlerden biri. Oyuncu, Netflix’in orijinal dizilerinden biri olan “Hellbound”un ikinci sezonunu çekmek için hazırlanmasının yanı sıra yılın son çeyreğinde prömiyeri planlanan “Goodbye Earth” dizisinin başrolünde yer alıyor.

Yoon In Ah ayrıca, en iyi aktörlerden biri olan Lee Byung Hun ile başrolünü paylaştığı “The Match” filminde birlikte görünecekti. Yaklaşan Netflix orijinal filminin 2023’ün ikinci yarısında vizyona girmesi planlanıyordu. Üstelik filmin tüm prodüksiyonu çoktan tamamlanmıştı.

Netflix’ten bir temsilci 24 Şubat’ta resmi bir açıklama paylaştı. “Yoo Ah In’in oynayacağı projelerde yer alan yapım yetkilileriyle şu anda mevcut durumu görüşüyoruz.” Bu açıklamadan da anlaşılacağı üzere projelere ne olacağına dair henüz net bir karar verilmedi. Ancak geçmiş yıllara bakıldığında bir ünlü yasadışı bir uyuşturucu problemine karışması halinde genellikle devam eden ve yaklaşan tüm projelerden çıkarılır.

Yorumlar (0)



background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1