“Taxi Driver 2” En Yüksek Reytingine Ulaştı + “Kokdu: Season of Deity” izle
Asyacuk

Güncel Güney Kore Dizi Reytingleri

Aynı adlı popüler bir webtoon’dan uyarlanan “Taxi Driver 2”, kanunların korumadığı mağdurlara hizmet veren ‘Rainbow Taxi’ adlı bir taksi şirketinin etrafında dönmektedir. ‘Rainbow Taxi’ sıradan bir taksi şirketi değildir. Şirket özel bir ‘intikam çağrı’ hizmeti sunmaktadır. Müşterileri intikam almalarını isterlerse, ‘Rainbow Taxi’ çalışanları müşterilerinin bu isteklerini yerine getirmektedir.

İlk sezonuyla büyük bir başarı elde eden dizi, yeni sezonuyla ekranlara geliyor. 24 Şubat’ta üçüncü bölümüyle ekranlara gelen “Taxi Driver 2” şimdiye kadar ki en yüksek reytinglerini elde etti. Nielsen Korea’ya göre, dizinin son yayımlanan bölümü ülke çapında ortalama yüzde 13,2’lik bir reyting alarak gecenin en çok izlenen Cuma-Cumartesi dizisi oldu.

Ayrıca “Taxi Driver 2”, Seul metropol bölgesinde ortalama 5,4 puan alan 20 ila 49 yaş arası izleyicilerin kilit demografisi arasında cuma günü yayımlanan diziler arasında en çok izlenen program oldu. “Taxi Driver 2” ile aynı zaman diliminde yayımlanan “Kokdu: Season of Deity” ikinci yarısına başlarken yükselme göstererek ülke çapında ortalama yüzde 2,0’lik bir reyting aldı.

Dizi, Kkok Du adında yüksek rütbeli bir ölüm meleğinin aşk hikayesini anlatmaktadır. Soğuk ve zalim bir varlık olan Kkok Du, her 99 yılda bir yer altı dünyasındaki işine ara verir ve insanları cezalandırmak için dünyaya gelir. Ancak bir gün kendini insan olan Do Jin Woo’nun vücudunda bulur. Do Jin Woo olarak yaşadığı sırada gizemli yeteneklere sahip bir doktor olan Han Gye Jeol ile tanışır ve misafir doktor olarak çalışmaya başlar.

Yorumlar (0)



background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1