“The Glory 2” Dizisinin Afişleri ve Fragmanı Yayımlandı izle
Asyacuk

“The Glory 2” Dizisinin Afişleri ve Fragmanı Yayımlandı

Merakla beklenen dizi “The Glory 2” için yeni bir fragman ve ilgi çekici afişler yayımlandı. Başrollerinde Song Hye-Kyo, Lee Do Hyun, Im Ji Yeon, Park Sung Hoon, Yeom Hye Ran ve Jung Sung Il gibi isimlerin yer aldığı dizi, ilk sezonuyla elde ettiği başarısının ardından yeni bir sezonu ile ekranlara geri dönecek.

Dizi, okul yıllarında gördüğü zorbalık yüzünden hayatı mahvolan bir kadının (Song Hye-Kyo) etrafında dönmektedir. Bir yetişkin olduğunda, artık ona zorbalık yapan ve bu zorbalığa seyirci kalanlardan intikamını almaya başlar.

Song Hye-Kyo dizide intikam ateşi ile yanıp tutuşan bir kadın olan Moon Dong Eun’u canlandırmaktadır. Okulda gördüğü zorbalık yüzünden hayatı paramparça olur. Geçmişinde yaşadıklarının intikamını almak için ise hayatı boyunca kapsamlı bir intikam planı yapar. Böylece ona zorbalık yapan grubun liderinin çocuğunun ilkokul öğretmeni olur.

Lee Do Hyun dizide Joo Yeo Jung karakterini canlandırıyor. Zengin bir aileden gelen kaygısız ve güler yüzlü biridir. Moon Dong Eun’un çekici prensi olmak yerine, onun intikam aracı olmaya karar verir ve ona intikamını almasında yardımcı olur.

Lim Ji Yeon dizide, okul günlerinde Moon Dong Eun’a eziyet edenlerin başında olan ve görünüşte mükemmel bir hayata sahip olan Park Yeon Jin’i canlandırmaktadır. Geçmiş günleri tüm karanlığı ile karşısına çıktığında, kendini sevdiklerini korumak için savaşırken bulur.

Yeom Hye Ran, Moon Dong Eun gibi şiddet kurbanı olan Kang Hyun Nam karakterini canlandırmaktadır. Aile içi şiddeti mağduru olarak çocuğunu koruyabilmek için Moon Dang Eun’a yaklaşır ve ona bir teklif sunar.

Park Sung Hoon dizide, okul günlerinde Moon Dong Eun’un hayatını mahvetmek için Park Yeon Jin’e eşlik eden Jeon Jae Joon’u canlandırmaktadır. Başkalarını hiç düşünmeden, ailesinin zenginliğinin kendisini koruyacağını düşünerek bencilce yaşar.

Dizi için yeni yayımlanan grup afişinde dizinin yıldız oyuncu kadrosu yer alıyor. Afişteki düzenleri ve aralarındaki elektrik, ikinci sezona dair heyecanı arttırıyor.

Dizinin yayımlanan yeni fragmanı, karakterlerin dünyasına güçlü bir giriş yapıyor. Ha Do Young, karısının gerçek yüzünü öğreniyor ve Dong Eun’a yaptığı zobalığı keşfediyor. Öğrendiği gerçekler karşısında hangi tarafta duracağı konusu büyük bir soru işareti yaratıyor.

Senaristliğini ”The King: Monarch of Eternity”, ”Mr. Sunshine”, ”Goblin”, ”Descendants of the Sun”, ”The Heirs” gibi hit dizilerin senaristi Kim Eun Sook’un üstlendiği drama “Happiness”in yönetmeni Ahn Gil Ho tarafından çekildi.

Hem Güney Kore’de hem de uluslararası alanda büyük bir ilgiyle karşılanan ve olumlu tepkiler alan “The Glory”, yaklaşan sezonu ile intikam hikayesinin devamını anlatacak. Ayrıca sevilen drama, ilk sezonda yarım kalan hikâyeyi yavaş yavaş işlerken izleyicilere gerilim dolu anlar sunacak.

Yorumlar (0)



background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1