Woo Do Hwan ve Lee Yoo Mi Yeni Bir Dizide Rol Alabilir izle
Asyacuk

14 Nisan’da, Woo Do Hwan’ın yaklaşan drama “Mr. Plankton”da başrol olarak yer alabileceği bildirildi. Haberlerin ardından Woo Do Hwan’ın ajansı KeyEast Entertainment oyuncularının projeyi incelemekte olduğunu açıkladı.

Mr. Plankton, tıpkı plankton gibi kimseyle bağdaşamayan ve bağ kuramayan insanların hikayesini konu alıyor. Hae Jo, kimse ona kalmasını söylemediği için bir planktonun akıntıya sürüklenmesi gibi oradan oraya sürüklenerek gezgin hayatı sürmektedir.

Woo Do Hwan dizide, hiçbir şeye sahip olmadığı için kalbi boş olan Hae Jo’yu canlandırabilir. Kendini hiçbir yere ait hissetmemektedir. Kimseyi umursamadan kasvetli bir hayat sürmektedir. Tüm bunlara rağmen renkli bir geleceğin hayalini kurmaktadır.

Lee Yoo Mi dizide, Hae Jo’ya sonsuz ölçüde sevgisini verecek ve onun ailesi olmak isteyecek Jo Jae Mi’yi canlandırabilir. Ancak Lee Yoo Mi’nin tarafı henüz bir açıklama yapmadı.

Mr. Plankton, “It’s Okay to Not Be Okay” ve “Jugglers” dizilerinden Cho Yong tarafından kaleme alınacak. Dizinin yönetmen koltuğunda ise “Link: Eat, Love, Die”, “Juvenile Justice” ve “Life” dizilerinden tanıdığımız Hong Jong Chan oturacak.

Woo Do Hwan, Lee Yoo Mi

Woo Do Hwan, Lee Yoo Mi

Woo Do Hwan şu anda yayımlanan tarhi dizi “Joseon Attorney: A Morality”de yer alıyor. Daha önce “The King: Monarch of Eternity”, “My Country”, “Great Seducer”, “Mad Dog” ve “Save Me” gibi pek çok farklı dizide yer alan başarılı oyuncu ayrıca yaklaşan drama “Bloodhounds”un oyuncu kadrosunda yer alıyor. “Mr. Plankton”da görünmeyi kabul etmesi halinde yaklaşan yeni projesini seçmiş olacak.

“Squid Game” dizisindeki rolünün ardından yükselme yakalayan Lee Yo Mi, bu dizisinin ardından “All of Us Are Dead” ve “Mental Coach Jegal” gibi dizilerde yer aldı. Şu anda popüler k-drama “Strong Woman Do Bong-Soon”un yan dizisi olarak yayımlanmak için hazırlanan “Strong Woman Gang Nam-soon”un üzerinde çalışan Lee Yo Mi, “Mr. Plankton”dan gelen teklifi kabul ederse bir sonraki hit projesinde yer alacak.

Yorumlar (0)



background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1